ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας - Πρόγνωση για τα Χριστούγεννα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:09:00 π.μ. | |
Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας - Πρόγνωση για τα Χριστούγεννα
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και στην Αργολίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί κατά 2 με 4 βαθμούς Κελσίου υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και το πρωί θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25-12-2020 (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ)

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές θα υπάρχουν στα δυτικά, τα νότια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. 

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Φώτο ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ