ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Αργολίδα: Τρόμος στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου από την έκρηξη σε πυρηνελαιουργείο (βίντεο drone)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:55:00 μ.μ. | | |
Αργολίδα: Τρόμος στην παραλιακή Ναυπλίου Νέας Κίου από την έκρηξη σε πυρηνελαιουργείο (βίντεο drone)
Η τρομακτική έκρηξη που σημειώθηκε στην Αργολίδα το μεσημέρι της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου έγινε αισθητή σε απόσταση χιλιομέτρων αφού κάτοικοι του Ναυπλίου και του Άργους τρομοκρατήθηκαν από το οστικό κύμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε σε εργοστάσιο επεξεργασίας ελαιοπυρήνα με αποτελεσμα να εκτοξευθεί καζάνι (λέβητας) του εργοστασίου αρκετά μέτρα μακρυά αφού άνοιξε τρυπά στην σκεπή των εγκαταστάσεων.Εργαζόμενοι σε παρακείμενο μηχανουργείο πετάχτηκαν έξω έντρομοι από τον τρομακτικό θόρυβο και αντίκρισαν πυκνούς καπνούς να βγαίνουν από τις εγκαταστάσεις τους εργοστασίου και την δεξαμενή να έχει στην ουσία λιώσει από το οστικό κύμα στο διπλανό χωράφι αρκετά μέτρα μακριά από τις εγκαταστάσεις του πυρηνελαιουργείουΣτο σημείο έσπευσαν οχήματα της πυροσβεστικής και της αστυνομίας που απέκλεισαν προς ώρας την διέλευση των οχημάτων.
Μέχρι και αυτή την στιγμή οι πυροσβέστες κάνουν ενεργειες για την αποκάθαρση του σημείου μέσα στο εργοστάσιο που σύμφωνα πάντα με πληροφορίες τραυματίστηκε ένας εργαζόμενος ευτυχώς ελαφρά. Δείτε παρακάτω σε βίντεο τι λένε εργαζόμενοι σε διπλανό συνεργείο αυτοκινήτων:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ