Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020

Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: H εγκληματική αμέλεια του Υπουργείου Υγείας αφήνει ήδη πίσω της 11 νεκρούς υγειονομικούς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | | |
Τμήμα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας: H εγκληματική αμέλεια του Υπουργείου Υγείας αφήνει ήδη πίσω της 11 νεκρούς υγειονομικούς
Tην ώρα που οι υγειονομικοί παλεύουν με αυταπάρνηση να κρατήσουν την κοινωνία όρθια δίνοντας μάχη στα Νοσοκομεία, η κυβέρνηση αφήνει συστηματικά εδώ και μήνες αθωράκιστη τη δημόσια Υγεία. Όχι μόνο δεν ενισχύει το ΕΣΥ αλλά τιμωρεί τους εργαζόμενους που είχαν την ατυχία...να νοσήσουν!

Τα Νοσοκομεία της χώρας εδώ και μέρες έχουν χτυπήσει κόκκινο καθώς, παρά το lockdown οι αριθμοί των διασωληνωμένων παραμένουν υψηλοί, οι νεκροί πλέον έχουν ξεπεράσει τους 3500, ενώ όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι νοσούν καθημερινά. H εγκληματική αμέλεια του Υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης του κ.Μητσοτάκη αφήνει ήδη πίσω της 11 νεκρούς υγειονομικούς, προσωπικό που καθημερινά αποδεκατίζεται την ώρα της εργασίας, κλινικές και τμήματα που υπολειτουργούν. 

Μπροστά στον κίνδυνο της ανεξέλεγκτης διασποράς του ιού, εξαιτίας της παντελούς απουσίας ενός σχεδίου, Νοσοκομεία όπως ο Άγιος Σάββας προχωρούν σε αναστολή των χειρουργείων, αφήνοντας έκθετους ογκολογικούς ασθενείς και εργαζόμενους.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι η κυβέρνηση αυτή είναι εγκληματική. Μόνο της μέλημα η επένδυση στο φόβο και την τρομοκρατία προκειμένου να κάμψει την κοινωνική δυσαρέσκεια που συνεχώς συσσωρεύεται εξαιτίας της αμετροέπειάς και της αποτυχίας της να προστατεύσει την υγεία και την οικονομία.

Μόνο που πρέπει να γνωρίζει ότι η κοινωνία ούτε αποπροσανατολίζεται, ούτε φιμώνεται, ούτε συγχωρεί τους εγκληματικούς ιδεοληπτικούς χειρισμούς της.

Το Τμήμα Υγείας Αργολίδας
ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ