ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Δ. Κωστούρος: Tα φετινά Χριστούγεννα προτεραιότητα είναι η υγεία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:00:00 μ.μ. | | | |
Δ. Κωστούρος: Tα φετινά Χριστούγεννα προτεραιότητα είναι η υγεία
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου Ναυπλιέων, φέτος, στήθηκε και φωταγωγήθηκε στο προαύλιο του νοσοκομείου Ναυπλίου. Για διττό συμβολισμό κάνει λόγο ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος, μιλώντας στον Αθήνα 9.84.

«Προχωρήσαμε σε αυτήν την κίνηση και στήσαμε φέτος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, αντί στη πλατεία, στο Νοσοκομείο της πόλης μας, θέλοντας να στείλουμε ένα διπλό μήνυμα» αναφέρει ο κ. Κωστούρος.

«Πρώτον ότι τα φετινά Χριστούγεννα προτεραιότητα είναι η υγεία. Όλοι επιθυμούμε να περάσουμε καλά να αγκαλιαστούμε μεταξύ μας, να βρεθούμε με την ευρύτερη οικογένεια και φίλους ωστόσο πρέπει να καταλάβουμε ότι φέτος είναι διαφορετικά. Θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια των πολιτών να παραμείνουν υπεύθυνοι. 

Το δεύτερο μήνυμα αφορά στο ιατρικό, νοσηλευτικό και πολιτικό προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας. Να ευχαριστήσουμε και να τιμήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, για την δουλειά και τον αγώνα που κάνουν. Ο δικός τους αγώνας, αυτήν την δύσκολη περίοδο, είναι που καλύπτει και τις όποιες ελλείψεις προσωπικού, υποδομών και αδυναμίες του συστήματος υγείας. Αυτοί οι άνθρωποι έπεσαν ξαφνικά στον ωκεανό και κολυμπάνε καθημερινά και αδιαμαρτύρητα».

Ο κ. Κωστούρος αναφέρθηκε και στην εθελοντική προσφορά της αγροτικού γιατρού της Αγίας Τριάδας και πρώην δημάρχου Μιδέας, Κανέλας Τζιάρου, οποία μετέβη στο Νοσοκομείο Δράμας εθελόντρια προκειμένου να ενισχύσει τους συναδέλφους της στη μάχη που δίνουν με τον κορωνοϊό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ