ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Με κάταγμα στον αυχένα 24χρονος που βούτηξε για το σταυρό - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:50:00 μ.μ. | | | | | |
Με κάταγμα στον αυχένα 24χρονος που βούτηξε για το σταυρό - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση (βίντεο)
Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Τετάρτης (06/01), ο 24χρονος άνδρας, όπου μαζί με ομάδα φίλων του, αποφάσισαν να γιορτάσουν τα Θεοφάνεια στην Αμάρυνθο Εύβοιας

Την ώρα που βούτηξαν στην θάλασσα ο άτυχος άνδρας χτύπησε στο αυχένα, καθώς έπεσε επάνω σε βράχο.

Μαρτυρίες αναφέρουν στο Newsbomb.gr, πως ο νεαρός βρέθηκε τυχαία στο σημείο σήμερα καθώς δεν κατάγεται από την συγκεκριμένη περιοχή. Ο 24χρονος όταν πήδηξε στα παγωμένα νερά για να πιάσει το Σταυρό σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας χτύπησε σε βράχο και ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις του.

Αρχικά ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ όπου και έφτασε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλιβερίου καθώς δεν μπορούσε να κουνήσει ούτε χέρια ούτε πόδια και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Λίγο αργότερα διακομίσθηκε στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο ΚΑΤ, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του. Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τους Πανεπιστημιακούς γιατρούς του ΚΑΤ, οπού παρακολουθούν τον άτυχο άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση καθώς έχει υποστεί βαρύ κάταγμα στον αυχένα (κάταγμα τύπου Α4). Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι πως κινδυνεύει με μόνιμη τετραπληγία λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Πηγή: Newsbomb.gr
Τι αναφέρει το Λιμενικό:

"Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Β' Λιμενικό Τμήμα Ερέτριας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, για ύπαρξη τραυματισμένου ατόμου εντός της θάλασσας, πλησίον του λιμένα Αμαρύνθου.
Άμεσα, στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 24χρονο ημεδαπό, ο οποίος πραγματοποίησε κατάδυση από σχετικά μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο βυθό της θάλασσας και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ο ανωτέρω παρελήφθη από το Ε/Π-Α/Κ “ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ” Σ.Χ. 425 και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Αμαρύνθου, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας."

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ