ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Λάθος της Περιφέρειας για 27 ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:26:00 μ.μ. | | |
27 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Άργους σύμφωνα με την Περιφέρεια
Ένα λάθος σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου όσον αφορά τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο του Άργους όπου ανέβαζε τον αριθμό στους 27, προκάλεσε πανικό σε όλη την Αργολίδα και μετά από βομβαρδισμό τηλεφωνημάτων η ανακοίνωση διορθώθηκε αναφέροντας τελικά πως πρόκειται για 4 ασθενείς 


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τα κρούσματα σήμερα Πέμπτη 7 Ιανουαρίου -ώς τις 3 το μεσημέρι-, ήταν 41, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 2.541.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 26, στην Π.Ε. Αρκαδίας 4, στην Π.Ε. Κορινθίας 7, στην Π.Ε. Λακωνίας 1 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 3.

Η αρχική ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου έκανε λόγο για 27 ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Άργους:

Εξ άλλου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονται συνολικά 78 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Άργους 27, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 7, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 12, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 12 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 20.

Στην συνέχεια και μετά τον πανικό που επικράτησε η ανακοίνωση της διορθώθηκε χωρίς βεβαια να δίνει κάποιες εξηγήσεις: 

Εξ άλλου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονται συνολικά 41 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 4, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 7, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 9, στο Νοσοκομείο Σπάρτης7 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 14.

Παρακάτω τα screenshot πριν και μετά την διόρθωση:

Η διόρθωση μετά το λάθος:


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ