ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού αναμένει η Περιφέρεια Πελοποννήσου τις επόμενες ημέρες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:08:00 μ.μ. | | |
Αύξηση των κρουσμάτων αναμένει η Περιφέρεια Πελοποννήσου τις επόμενες ημέρες
Στην χαλάρωση που επιδείχθηκε κατά την περίοδο των γιορτών αποδίδεται η αύξηση, το περασμένο τετραήμερο, των καταγεγραμμένων κρουσμάτων covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτή η άποψη διατυπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη που ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε το πρωί σήμερα, Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και στελέχη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας.

Στην ίδια σύσκεψη εκφράστηκε η εκτίμηση ότι -για τον πιο πάνω λόγο- αναμένεται τις επόμενες δέκα ημέρες τουλάχιστον να υπάρξει αυξημένος αριθμός βεβαιωμένων κρουσμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού COVID-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 427.

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τα κρούσματα σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ήταν 22, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 2.155.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 8, στην Π.Ε. Αρκαδίας 5, στην Π.Ε. Κορινθίας 1, στην Π.Ε. Λακωνίας 3 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 5.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ