ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Διασωληνωμένος ο υποδιοικητής του Θριασίου που έκανε το εμβόλιο - Ξεσπάει η σύζυγός του (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 μ.μ. | | | |
Διασωληνωμένος ο υποδιοικητής του Θριασίου που έκανε το εμβόλιο - Ξεσπάει η σύζυγός του (βίντεο)
Ο υποδιοικητής του “Θριασίου” που νοσηλεύεται διασωληνωμένος, έκανε τη Δευτέρα το εμβόλιο του κορωνοϊού. Το υπουργείο Υγείας ωστόσο, δε συνδέει τον εμβολιασμό του με την κατάσταση της υγείας του.

Ο 54χρονος που δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, εμφάνισε συμπτώματα του κατώτερου αναπνευστικού, δύο ημέρες μετά το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η σύζυγός του στο Tlive, τις προηγούμενες ημέρες ο άνθρωπος “ήταν υγιέστατος. Γενικά είναι 54 ετών, είναι σε καλή φυσική κατάσταση, δεν καπνίζει, δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα. Μόνο μία επέμβαση είχε κάνει το ’14, προπτωση μιτροειδους βαλβιδας. Αυτό δεν είναι κάτι. Έτσι κι αλλιώς, έχει μια χαρά καρδιακή λειτουργία. Ο άνθρωπος είναι καθ΄όλα υγιής. Ούτε είναι υπέρβαρος”.

Σύμφωνα με την ίδια, όταν πήγε στο νοσοκομείο μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε, ο 54χρονος έκανε πλήθος εξετάσεων… “Την πρώτη μέρα μας είπαν ότι πάει να του κάνει ακροαστικά ως παρενέργεια το εμβόλιο. Όμως την παραμονή της πρωτοχρονιάς του έκαναν ακτινογραφία η οποία έδειξε ότι προχωράει πνευμονία. Μας είπαν οι γιατροί ότι δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο, θα πρέπει να διασωληνωθείτε για να σώσουμε τα πνευμόνια σας. Το δεχθήκαμε για να σωθεί. Μόλις πήγε στο κρατικό Νίκαιας, στη ΜΕΘ, το απογευματάκι παραλίγο να φύγει από τη ζωή από επιπλοκές του αναπνευστικού”.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η σύζυγος του 54χρονου στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο άνθρωπος δεν έχει ούτε covid19, ούτε γρίπη, ούτε κανένα μικρόβιο καθώς του έγιναν όλα τα τεστ.

“Μια λοιμωξιολόγος μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ο 5ος άνθρωπος σε όλη την Ευρώπη που εμφάνισε από το εμβόλιο ως παρενέργεια ένα σύνδρομο ανοσολογικής αντίδρασης και φοβούνται… διότι η Pfizer αναγράφει στην ιστοσελίδα της ότι για να καταγραφεί επίσημα μία παρενέργεια, πρέπει να εμφανιστεί τουλάχιστον σε 5 ατομα. Πολύ φοβάμαι ότι προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια, γιατί είναι παρενέργεια του εμβολίου”.

Εδώ και δύο ημέρες, η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. “Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι” λέει η σύζυγός του.

Πηγή: TLive
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ