ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Τι συζήτησαν τηλεφωνικά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον Δήμαρχο Επιδαύρου

Τι συζήτησαν τηλεφωνικά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον Δήμαρχο Επιδαύρου
Με αφορμή τις ημέρες, για τους εορτασμούς των 199 χρόνων από την επέτειο της Α’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στη Νέα Επίδαυρο, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου με τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη.

Στη συζήτηση που έγινε σε άριστο κλίμα, η Πρόεδρος τόνισε τη σημασία της Πρώτης Εθνοσυνέλευσης και τα αποτελέσματά της για τη συνέχιση του αγώνα αλλά κυρίως για τη σύσταση του Ελληνικού Κράτους και τη θεσμική του λειτουργία.

Η Επίδαυρος αποτελεί γνωστό τόπο για την κυρία Πρόεδρο και η επιθυμία της ήταν να επισκεφθεί, σε αυτές τις ιδιαίτερες επετειακές εκδηλώσεις, το Δήμο μας και τη Νέα Επίδαυρο, δυστυχώς όμως η συνέχιση της πανδημίας δεν αφήνει τέτοια περιθώρια.

Άλλωστε από την πλευρά του ο Δήμος Επιδαύρου σε συνεννόηση με τη Βουλή των Ελλήνων και τον πρόεδρο κ. Τασούλα ανέβαλε τις εκδηλώσεις επ’ αόριστον.

Είμαστε σε επικοινωνία με την Προεδρία της Δημοκρατίας αλλά και με τη Βουλή των Ελλήνων, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος χρόνος για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις, καθώς οι ανώτατοι θεσμικοί παράγοντες της χώρας μας θέλουν να τιμήσουν την ιστορία και τον τόπο μας με τη φυσική τους παρουσία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΡΟΝΗΣ

Δελτίο τύπου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ