ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Καλογεροπούλου από την Ερμιονίδα: Αυτός που θα έχει προετοιμαστεί καλύτερα θα έχει πλεονέκτημα την επόμενη ημέρα της πανδημίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:43:00 π.μ. | | |
Άννα Καλογεροπούλου από την Ερμιονίδα: Αυτός που θα έχει προετοιμαστεί καλύτερα θα έχει πλεονέκτημα την επόμενη ημέρα της πανδημίας
Ζητήματα που αφορούν κυρίως τον τουρισμό στην περιοχή του Δήμου Ερμιονίδας συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση που η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου είχε χθες, Παρασκευή 29 Ιανουαρίου -συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο και άλλα στελέχη της Περιφέρειας-, με τον δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο, παρουσία του περιφερειακού συμβούλου Τάσου Γανώση και στελεχών του εν λόγω δήμου.

Ειδικότερα, κατά τη συνάντηση διερευνήθηκε το περιθώριο συνεργασίας της Περιφέρειας με τον δήμο πάνω σε διάφορα ζητήματα, τα οποία σχετίζονται με τον τουρισμό, αλλά και με τις υποδομές της Ερμιονίδας, καθώς και με την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της Ερμιονίδας, με σκοπό την αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών.

Όπως τονίστηκε, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεργάζεται αποτελεσματικά με τους δήμους για τη βελτίωση της προσβασιμότητας αλλά και της φυσικής πρόσβασης των ατόμων σε χώρους υψηλής επισκεψιμότητας. Εγινε αναφορά δε, σε παρεμβάσεις που υλοποιούνται με στόχο την διασφάλιση της προσβασιμότητας για τους πεζούς, τους ποδηλάτες, τα άτομα με αναπηρία κ.α.

“Γίνεται μια σημαντική προσπάθεια παραγωγής έργων που λείπουν από την Περιφέρειά μας. Πλεονέκτημα την επόμενη ημέρα της πανδημίας θα έχει αυτός που θα έχει προετοιμαστεί καλύτερα” σημείωσε, μεταξύ άλλων, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ