ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Π. Νίκας για Αργολίδα και Σπάρτη: Είμαι αισιόδοξος ότι δεν θα παραταθούν τα σκληρά περιοριστικά μέτρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:04:00 μ.μ. | | | |
Π. Νίκας για Αργολίδα και Σπάρτη: Είμαι αισιόδοξος ότι δεν θα παραταθούν τα σκληρά περιοριστικά μέτρα
«Η Αργολίδα και η Σπάρτη παρουσιάζουν καλή κατάσταση όσον αφορά στα επιδημιολογικά δεδομένα. Είμαι αισιόδοξος ότι δεν θα παραταθούν τα σκληρά περιοριστικά μέτρα», τόνισε από την Τρίπολη ο περιφερειάρχης της Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Αναφερόμενος στο θέμα της Αργολίδας και του δήμου Σπάρτης, ο Περιφερειάρχης σημείωσε: «Στην Αργολίδα βρέθηκε ήδη κλιμάκιο της Περιφέρειας, όπου έγινε διάσκεψη και εξετάστηκαν όλα τα θέματα. Υπάρχουν και στις δύο περιοχές κλιμάκια που διενεργούν τεστ, ενώ γίνεται και ιχνηλασία. Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας και η διεύθυνση Δημόσιας Υγείας θα βρεθούν την Παρασκευή και στην Σπάρτη».

Ο Παναγιώτης Νίκας, έδωσε και κάποιους αριθμούς. «Στην Αργολίδα την Πέμπτη έγιναν 400 ράπιντ τεστ και δεν υπήρξε κρούσμα. Στο νοσοκομείο του Άργους νοσηλεύονται 2 άτομα. Στη Σπάρτη είχαμε 100 τεστ με ένα κρούσμα. Νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της πόλης 6 άτομα».

Ο Περιφερειάρχης ζήτησε απ’ όλους τους κατοίκους της Πελοποννήσου να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να τηρούν αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Πηγή: ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ