ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Πιάνουν δουλειά και στην Αργολίδα οι ιχνηλάτες της Πολιτικής Προστασίας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:53:00 π.μ. | |
Πιάνουν δουλειά και στην Αργολίδα οι ιχνηλάτες της Πολιτικής Προστασίας
Συνάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, είχε χθες το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τους 10 συμβασιούχους διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι προσλήφθηκαν για να στελεχώσουν την Διεύθυνση και τα Τμήματα Πολιτικής Προστασίας στις Π.Ε. της Περιφέρειας, μετά από σχετικό πανελλαδικό διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Οι με 8μηνες συμβάσεις απασχολούμενοι, είπε ο περιφερειάρχης, τίθενται υπό τον συντονιστή και τον διευθυντή πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το βασικό έργο των δέκα αυτών υπαλλήλων, σύμφωνα με την προκήρυξη, είναι η “ιχνηλάτηση και παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών κορωνοϊού COVID-19 και των στενών επαφών τους, καθώς και η συνδρομή στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής, υγειονομικής ή άλλης απειλής”, συνεργαζόμενοι με τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας.

Ο περιφερειάρχης σημείωσε παράλληλα, ότι τα δέκα αυτά άτομα θα έχουν παρουσία όπου προκύπτουν προβλήματα πολιτικής προστασίας, ενώ έδωσε εντολή για συνεργασία με τις εθελοντικές οργανώσεις πολιτικής προστασίας ανά Περιφερειακή Ενότητα, προκειμένου να καταγραφούν οι ανάγκες τους ώστε, μετά από τις σχετικές εισηγήσεις, να τις συνδράμει η Περιφέρεια.

Οι προσληφθέντες, ανά Π.Ε., είναι οι εξής:

Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Βασιλική – Χρυσάφω Λιώση, Αγγελική Θεοδοσίου

Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Κοσμάς Μπλέσιος, Μαρία Παπαδοπούλου, Αθανάσιος Κόκκορης, Νεκταρία – Ευαγγελία Σιάμπου

Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Αναστασία Δασκαλοπούλου, Ελενα Γεωργουλή

Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ: Σταυρούλα Σπυράκη, Δήμητρα Μπουζιάνη

Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Γιώργος Κωστούλας, Νίκος Παναγόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ