ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Σήμερα έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων η Ελένη Τσίγκα - Νάσαινα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:02:00 π.μ. | | |
Σήμερα έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων η Ελένη Τσίγκα – Νάσαινα
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα Δευτέρα, στις 16:00 στον Άγιο Κωνσταντίνο Ναυπλίου, με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας COVID-19. 

Δρ. Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Επίτιμη Σχολική Σύμβουλος

Η Ελένη Τσίγκα – Νάσαινα, γεννήθηκε στο Λάλουκα Αργολίδας. Φοίτησε στο Γυμνάσιο Άργους, στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τριπόλεως και στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης, επιμορφώθηκε στη ΣΕΛΔΕ Τρίπολης και στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών της Κάτω Σαξονίας (Ανόβερο - Γερμανίας) σε θέματα εκπαίδευσης αλλοδαπών μαθητών και αναγορεύτηκε διδάκτορας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στις Επιστήμες της Αγωγής. Το θέμα της διδακτορικής της διατριβής ήταν: «Η αυτοεκτίμηση των αλλοδαπών μαθητών και η επίδρασή της στη σχολική τους επίδοση».

Υπηρέτησε ως δασκάλα, ως υπεύθυνη Αγωγής Υγείας και ως διευθύντρια σε σχολικές μονάδες του νομού Αργολίδας.

Υπηρέτησε ως Σχολική Σύμβουλος Δημοτικής Εκπαίδευσης στους Νομούς Αρκαδίας και Αργολίδας και ήταν μέλος του Ανώτερου Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Α/θμιας (ΑΠΥΣΠΕ) Πελοποννήσου και του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου (ΠΥΣΠΕ) Αργολίδας.

Δίδαξε ως επιμορφώτρια σε προγράμματα του Π.Ε.Κ. Τρίπολης και σε προγράμματα του ΟΕΠΕΚ στην περιφέρεια Πελοποννήσου και συνεργάστηκε με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ