ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο Ναύπλιο (βίντεο)

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο Ναύπλιο (βίντεο)
Στο Ναύπλιο και στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευή 22 Ιανουαρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο περιφερειάρχης υπέγραψε δύο συμβάσεις, μία με τον δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο -δαπάνης 151.642,91 ευρώ- για συμπληρωματικές εργασίες στο έργο που αφορά την ανέγερση κτηρίου παροχής συσσιτίου στον ναό Ευαγγελίστριας του Ναυπλίου, καθώς και μια προγραμματική σύμβαση η οποία αφορά την προμήθεια εξοπλισμού για το δημόσιο ΙΕΚ του Αργους.
Είχαν προηγηθεί συναντήσεις του Π. Νίκα με εκπροσώπους του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αργολίδας και του τοπικού τμήματος του ΕΚΑΒ.
Στη συνέχεια, ο περιφερειάρχης είχε συναντήσεις με εκπροσώπους πολιτιστικών και πνευματικών φορέων της Αργολίδας και συγκεκριμένα, με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Αργολικής Αρχειακής Βιβλιοθήκης Ιστορίας και Πολιτισμού Γιώργο Γιαννούση και Τάσο Τσάγκο αντίστοιχα καθώς και με τον πρόεδρο της Ενωσης Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας Γιώργο Κόνδη, όπως επίσης και με τον Θεοδόση Σπαντιδέα, πρόεδρο του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης”.
Παρόντες στην επίσκεψη του κ. Νίκα ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, και οι Αντιπεριφερειάρχες Αθλητισμού και Υγείας Ιωάννης Μαντζούνης και Δημήτρης Σχοινοχωρίτης.
Στο τέλος της συνάντησης ο Παναγιώτης Νίκας έκανε δηλώσεις όπου μίλησε και για τα θέματα της επικαιρότητας:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ