ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Νίκας: Αμέριστη η συνδρομή της Περιφέρειας στο ΕΚΑΒ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 μ.μ. | | |
Νίκας: Αμέριστη η συνδρομή της Περιφέρειας στο ΕΚΑΒ Αργολίδας
Ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ Αργολίδας Βασίλης Οψιμούλης παραβρέθηκε σε διαβούλευση στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας παρουσία του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζου, του Αντιπεριφερειάρχη Πρόνοιας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιάννη Μαντζούνη, στην οποία συζήτησαν σημαντικά ζητήματα που προέχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή για το ΕΚΑΒ της Αργολίδας.

Ο κ. Οψιμούλης έθεσε στον Περιφερειάρχη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, την ανάγκη για προμήθεια νέου ασθενοφόρου, υλικών και μέσων ατομικής προστασίας και υποσχέθηκε ότι θα συνδράμει άμεσα οικονομικά το ΕΚΑΒ σε αυτά που τέθηκαν και ακόμα περισσότερα. Επισήμανε ότι θεωρεί αυτονόητο καθήκον του την προσπάθεια της ενίσχυσης των δομών για την υγεία.

"Αυτή η κοινή και παραγωγική μας συνεργασία με την Περιφέρεια προσφέρει σε εμάς τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ μεγάλη ικανοποίηση και προσμένουμε να αποτελέσει τη βάση επίλυσης χρόνιων προβλημάτων και ελλείψεων που εν τέλει θα λειτουργήσει υπέρ της βελτίωσης των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών προς όφελος όλων των πολιτών." δήλωσε ο κύριος Οψιμούλης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ