ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021

Αργολίδα: "Μαγνήτης" η λιακάδα για έξοδο στη φύση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:22:00 μ.μ. | | |
Αργολίδα: Η λιακάδα "τράβηξε" τον κόσμο στη φύση"Ξεχύθηκαν" στη φύση λόγω της καλοκαιρίας και της ανόδου της θερμοκρασίας πολλοί κάτοικοι της Αργολίδας την Κυριακή 10 Ιανουαρίου.
Η αυξημένη θερμοκρασία για την εποχή, έδωσε το σύνθημα για περίπατο και πολλοί ηταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν τις "καλοκαιρινές" συνθήκες για να ξεσκάσουν από την καραντίνα.
Οι παραλίες της Αρβανιτιάς και της Καραθώνας στο Ναύπλιο συγκέντρωσαν την προτίμηση των περισσοτέρων, ενώ μια βόλτα στο λιμάνι μέχρι και τον φάρο της πόλης, ηταν για πολλούς η πιο εύκαιρη λύση για ένα ξεμούδιασμα.
Την διαδρομή Αρβανιτιά - Καραθώνα προτίμησαν όσοι ήθελαν να αθληθούν, ενώ άλλοι αρκέστηκαν σε μια βόλτα στην πόλη με τα κλειστά μαγαζιά και τον λίγο κόσμο που δίνει την ευκαιρία για μια απολαυστική περατζάδα στα γραφικά στενά της Αργολικής Πρωτεύουσας.
Διακριτική ήταν η παρουσία της αστυνομίας και του λιμενικού που έκαναν συχνές διελεύσεις από τις "δημοφιλείς" περιοχές, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις χρησιμοποίησαν την κόρνα των περιπολικών για να επισημάνουν την αποφυγή του συγχρωτισμού.Διενέργεια ελέγχων έγιναν περισσότερο με πεζές περιπολίες από προσωπικό και των δυο σωμάτων κυρίως για την αποστολή sms και την χρήση μάσκας.

       

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ