ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Το Άργος γιορτάζει την ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του πολιούχου του Αγίου Πέτρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:47:00 π.μ. | | |

Το Άργος γιορτάζει την ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του πολιούχο της Αγίου Πέτρου
Η πόλη του Άργους εορτάζει κάθε χρόνο την ανάμνηση της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του πολιούχο της, Αγίου Πέτρου επισκόπου Άργους του θαυματουργού. 

Φέτος λόγω της πανδημία του covid-19 και των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην Αργολίδα, ο εσπερινός και η θεία λειτουργία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών. 
Την παραμονή της εορτής Σάββατο 23 Ιανουαρίου, τελέσθηκε Εσπερινός από τον εφημέριο του ναού και πρόεδρο του ΙΣΚΕ πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Σελλή. Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 τελέσθηκε αρχιερατική θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο. 
Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Πέτρου και Πρόεδρος του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος π. Γεώργιος Σελλής, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την τέλεση της θείας λειτουργίας και ευχήθηκε σύντομα να απαλλαγεί η χώρα από τον φονικό υιό covid-19 
Στις 19 Ιανουαρίου του 2008 όταν μετά από πολλές προσπάθειες του μακαριστού Μητροπολίτη Αργολίδος κυρού Ιακώβου, τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Πέτρου επέστρεψαν στην πόλη του Άργους.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ