ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Διαμαρτύρονται Καρούζος - Δρούγκας που δεν προσκλήθηκαν στην συνάντηση για τον Ερασίνο ποταμό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:08:00 μ.μ. | | | |
Διαμαρτύρονται Καρούζος - Δρούγκας που δεν προσκλήθηκαν στην συνάντηση για τον Ερασίνο ποταμό
Με έκπληξη είδαμε δημοσιεύματα στα ΜΜΕ της Αργολίδας ,αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από φίλους του υγροτόπου Νέας Κίου , που αφορούσαν συνάντηση των φίλων του υγροτόπου με τον περιφερειάρχη και τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ.κ. Νίκα και Μαλτέζο , συνάντηση για την οποία ποτέ δεν λάβαμε πρόσκληση για να παρευρεθούμε.

Με ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη είδαμε , μετά το πέρας της συνάντησης , ανακοινώσεις απ ' την πλευρά του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας , που μιλούσαν για ΄΄επαναπροσέγγιση και συνενόηση΄΄ για το θέμα του Ερασίνου , μεταξύ των σχεδιασμών της περιφέρειας και των φίλων του υγροτόπου .

Κατόπιν αυτών :

Διαμαρτυρόμαστε για την αντισυναδελφική και αντιθεσμική συμπεριφορά του κ. Μαλτέζου , που δεν προσκάλεσε τους δύο διαφωνούντες με τον σχεδιασμό της περιφέρειας για το θέμα του Ερασίνου , περιφερειακούς συμβούλους της Αργολίδας .

Καταγγέλουμε τις μεθοδεύσεις της περιφερειακής αρχής , η οποία προσπαθεί να υλοποιήσει πάση θυσία τον καταστροφικό της σχεδιασμό , αγνοώντας ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού της Αργολίδας .

Δηλώνουμε ότι θα φέρουμε σαν θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο την αίτηση ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης , σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει , μετά την ομόφωνη αντίθεση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργους - Μυκηνών στον καταστροφικό σχεδιασμό της περιφερειακής αρχής.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι

Δρούγκας Δημοσθένης
Καρούζος Χρήστος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ