ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Αργολίδα: Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σήμερα στο Κιβέρι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:59:00 π.μ. | | | |
Αργολίδα: Τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού σήμερα στο Κιβέρι
"Αγαπητοί φίλοι, όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί υπάρχει πλέον μεγάλη αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αργολίδα. Η κατάσταση αυτή επηρεάζει και το Κιβέρι. 

Δεδομένου ότι υπάρχουν επαφές των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που πρέπει να διερευνηθούν αλλά και μπορεί από τις επαφές αυτές να προκύψουν νέοι κύκλοι ιχνηλάτησης, ο πιο σωστός τρόπος αντιμετώπισης είναι η έγκαιρη διεξαγωγή των τεστ. 

Για το λόγο αυτό ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/1/2021 ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ θα πραγματοποιηθούν τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού στην αίθουσα κάτω από την εκκλησία. Από χθες το βράδυ οργανωθήκαμε και άμεσα ειδοποιήσαμε κόσμο που πρέπει να προσέλθει με προτεραιότητα. 

Φροντίστε όμως να έρθετε όσο το δυνατόν περισσότεροι, για να έχουμε μια πολύ καλή ένδειξη για το κατά πόσο υπάρχει περαιτέρω διασπορά ή όχι στο χωριό και επίσης για να μην τρέχουμε μετά στα νοσοκομεία για τεστ. 

Τέλος, δεν έχει κανένα νόημα η ονοματολογία, θα παρακαλέσω κάνεις να μην γράψει σχόλιο με όνομα. Δεν χρειάζονται νομίζω περαιτέρω βαρύγδουπες ανακοινώσεις, ούτε πανικός. Ήρεμα και μεθοδικά θα αντιμετωπίσουμε και την κατάσταση αυτή, αρκεί να είμαστε συνεπείς και να βοηθήσουμε όλοι.

Θάνος Νταβέλος
Medical Doctor (MD)
Ειδικός Ιατρός Εργασίας"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ