ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Ναύπλιο: Δοξολογία για το νέο έτος και Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Π.Ε. Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:36:00 μ.μ. | | | |
Ναύπλιο: Δοξολογία για το νέο έτος και Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Π.Ε. Αργολίδας (βίντεο)
Την 1η Ιανουαρίου 2021στις 11 το πρωί τελέσθηκε δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ.κ. Νεκταρίου και του Ιερού κλήρου.
Λόγω έξαρσης του κορωνοϊού COVID 19 και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, οι φετινές εκδηλώσεις έγιναν με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και με περιορισμένο αριθμό ατόμων.
Την δοξολογία παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, οι βουλευτές Αργολίδας Ι.Γκιόλας και Α.Πουλάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περ. Πελοποννήσου Ι. Μαντζούνης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιεων Π. Λέντζος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κ. Ρούτουλας, η Διευθυντρις της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Αικ Δουράνου, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Π. Κοντός, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αργολίδας Κ. Καλαϊτσίδης, ο Διοικητής της ΠΥ Ναυπλίου Β. Γεωργόπουλος, και εκπρόσωποι της Αστυνομίας και του Στρατού.
Λόγω των συνθηκών της πανδημίας η καθιερωμένη κοπή της πίτας στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου μετά το πέρας της δοξολογίας.
Δηλώσεις για τη νέα χρόνια εκαναν ο κ. Μαλτέζος και ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ