ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:57:00 π.μ. | |
Χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα στην Αργολίδα
Με χαμηλές θερμοκρασίες κύλησαν, η νύχτα του Σαββάτου και οι πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 17 Ιανουαρίου στην Αργολίδα.
Σύμφωνα με τους αυτόματους μετεωρολογικούς σταθμούς καταγράφηκαν θερμοκρασίες από -2 έως και -4 κατά τόπους στον Αργολικό κάμπο, δημιουργόντας συνθήκες παγετού σε αρκετές περιοχές, χωρίς όμως αυτό να ανησυχεί τους αγρότες καθώς δεν δημιουργησε ιδιαίτερα προβληματα στην αγροτική παραγωγή.
Δριμύ είναι το ψύχος που επικρατεί και τις ώρες της ημέρας καθώς όλοι οι ορεινοί όγκοι στα γύρω βουνά ειναι κάτασπροι από την χιονόπτωση που επικράτησε κατά την χθεσινή ημέρα
Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί που κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο καθώς το παγωμένο οδόστρωμα παραμονεύει στα σκιερά μέρη και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Ο καιρός και σήμερα Κυριακή, σύμφωνα με την ΕΜΥ θα έχει χιόνια σε πολλές περιοχές της χώρας και εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες.
Τοπικές χιονοπτώσεις στις Σποράδες, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Χαλκιδική, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, κυρίως την Εύβοια και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά τμήματα της ανατολικής Στερεάς.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.
Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, οποίος θα είναι κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και τα βόρεια ενώ σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης θα είναι ολικός.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ