ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας: Ζητούμε να φροντίσουν και να εξασφαλίσουν την προστασία της υγείας των παιδιών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:17:00 μ.μ. | |
Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας: Ζητούμε να φροντίσουν και να εξασφαλίσουν την προστασία της υγείας των παιδιών
Η απόφαση της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων, μας δημιουργεί ερωτηματικά. Θυμόμαστε τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης και Υπουργείου Παιδείας, ότι ο κορονοϊός δεν κολλάει στις αίθουσες και μετά από μικρό χρονικό διάστημα, προχώρησαν στο κλείσιμο των σχολείων λόγω της διασποράς του κορωνοϊού.

Αναρωτιόμαστε, τώρα πως προχωρούν πάλι στο άνοιγμά τους, χωρίς να έχει πάρει κανένα ουσιαστικό μέτρο για την ασφάλεια και την προστασία της υγείας των μαθητών, των γονιών και των εκπαιδευτικών;

Γίνεται όλο και πιο φανερό ότι τελικά η κυβέρνηση βάζει την οικονομία πάνω από την υγεία. Θεωρούν την εκπαίδευση και το μέλλον των παιδιών μας κόστος. Γι’ αυτό και δεν πήρε από τον Σεπτέμβρη μέτρα, τέτοια που να μπορούν να λειτουργούν τα σχολεία με ασφάλεια για μαθητές και εκπαιδευτικούς, όπως τόνιζαν επίμονα εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.

Εμείς από την πλευρά μας σαν γονείς, ζητούμε από την κυβέρνηση και κάθε αρμόδιο φορέα να φροντίσουν και να εξασφαλίσουν την προστασία της υγείας των παιδιών, των οικογενειών τους και συνολικά όλου του κόσμου. Απαιτούμε από την κυβέρνηση, έστω και ύστατη στιγμή, να προχωρήσει:

· Στην αξιοποίηση όλων των αιθουσών ώστε να αραιώσουν οι μαθητές σε 15άρια τμήματα.

· Σε προσλήψεις όπου αυτό είναι απαραίτητο σε εκπαιδευτικούς και προσωπικό καθαριότητας.

· Άμεσα σε δωρεάν τεστ Covid και εμβολιασμούς σε εκπαιδευτικούς και λοιπό προσωπικό των σχολικών μονάδων.

· Στην ασφαλή μεταφορά όλων των μαθητών στα σχολεία τους με τον απαραίτητο αριθμό λεωφορείων ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις.

· Επαρκή και δωρεάν Μέσα Ατομικής Προστασίας (μάσκες, απολυμαντικά κλπ) σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ