ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Συνάντηση Ανδριανού με Σκρέκα για ζητήματα που αφορούν την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:26:00 μ.μ. | |
Συνάντηση Ανδριανού με Σκρέκα για ζητήματα που αφορούν την Αργολίδα
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός είχε συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα, με τον οποίο συζήτησε τα ζητήματα αρμοδιότητάς του που αφορούν την Αργολίδα.

Ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συζήτησα σήμερα με τον Υπουργό τα ζητήματα αρμοδιότητάς του που αφορούν την Αργολίδα, και θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως για τη θετική του ανταπόκριση.

Συγκεκριμένα, έθεσα στον Υπουργό και διά ζώσης το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη διακοπή ρεύματος που απέκλεισε ουσιαστικά την πόλη του Ναυπλίου από το πρόγραμμα ‘Εξοικονομώ-Αυτονομώ’, κάτι που τεκμηριώνεται και από σχετικό έγγραφο της ΔΕΔΔΗΕ. 
Ακόμη, επεσήμανα στον Υπουργό το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τη μείωση του κονδυλίου που είχε προβλεφθεί για την ενεργειακή αναβάθμιση των Νοσοκομειακών Μονάδων Ναυπλίου και Άργους του ΓΝΑ καθώς και του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ‘Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη’ (ΕΠΠΕΡΑΑ).

Τέλος, συζητήσαμε την ανάγκη κανονικοποίησης και έγκαιρης καταβολής του Ανταποδοτικού Τέλους Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας από τον ΔΕΔΗΕ στους δικαιούχους, που αφορούν στην Αργολίδα μεταξύ άλλων τους κατοίκους του Αχλαδόκαμπου, του Κεφαλόβρυσου, του Αραχναίου, των Διδύμων, του Ηλιοκάστρου και της Θερμησίας.

Ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει θετικά και τα τρία αυτά ζητήματα, ώστε να δοθούν όσο το δυνατόν συντομότερα οι κατάλληλες λύσεις».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ