ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Μαρία Ράλλη: Το κολυμβητήριο Ναυπλίου θα λειτουργεί περισσότερους μήνες με την τοποθέτηση του ισοθερμικού καλύμματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:18:00 π.μ. | | | |
Μαρία Ράλλη: Περισσότερους μήνες το χρόνο η λειτουργία του κολυμβητηρίου Ναυπλίου με την τοποθέτηση του ισοθερμικού καλύμματος
"Τα έργα μας είναι απόδειξη της συνέπειας των λόγων μας. Άλλο ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών μας έγινε πραγματικότητα.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι σήμερα υπογράψαμε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου προγραμματική σύμβαση για την τοποθέτηση ισοθερμικού καλύμματος στο κολυμβητήριο Ναυπλίου «Κ. Γκούβερης». 

Η εξέλιξη αυτή, η οποία θα αναβαθμίσει ενεργειακά το Κολυμβητήριο ,ανοίγει πλέον τον δρόμο για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου περισσότερους μήνες το χρόνο καθώς και για την φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Ως πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μας σε όλους όσοι δούλεψαν για την ενεργειακή αναβάθμιση του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου μας. Θερμές ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωάννη Μαλτέζο και ιδιαίτερα στον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιωαννη Μαντζουνη , καθώς η συμβολή τους ήταν καταλυτική και από την αρχή στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας να υλοποιήσουμε ένα από τα χρόνια αιτήματα των ανθρώπων του υγρού στίβου. 

Αυτονόητες , βέβαια, ευχαριστίες στο συνάδελφο Δημοτικό σύμβουλο , μέλος του ΔΟΠΠΑΤ και αρμόδιο λειτουργίας του κολυμβητηρίου κ. Κώστα Χελιώτη για την καθοριστική του βοήθεια και συνεργασία και σε αυτό το θέμα.

Είμαστε ένας Δήμος με πολλούς αθλητικούς συλλόγους και αθλητές, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του ΔΟΠΠΑΤ, έχουμε δείξει με έργα, ότι επενδύουμε στον αθλητισμό και στους νέους του δήμου μας.

Μαρία Ράλλη
Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ
Δήμου Ναυπλιέων"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ