ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Ψήφισμα του Βυζαντινού Χορού «Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους» για την απώλεια του Νίκου Ταρατόρη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:37:00 μ.μ. | | | |
Ψήφισμα του του Βυζαντινού Χορού «Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους» για την απώλεια του Νίκου Ταρατόρη
Στο άκουσμα της θλιβερής αναγγελίας της κοιμήσεως του Νικολάου Ταρατόρη, επί σειρά ετών καλλιτεχνικού διευθυντή και σκηνοθέτη του Συλλόγου «Πολιτιστική Αργολική Πρόταση», το Διοικητικὸ Συμβούλιο του Βυζαντινού Χορού «Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους», εκφράζοντας και τα αισθή­ματα όλων των μελών του, αισθάνεται την ανάγκη όπως δημοσία εκφρά­σει την βαθύτατη συγκίνηση και λύπη, για την απώλειά του.

Ο Βυζαντινός μας Χορός, είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον εκλιπόντα καθώς επίσης και με την «Πολιτιστική Αργολική Πρόταση» κατά τη διοργάνωση των δρώμενων «Η Αποκάλυψη του Ιωάννη» και «Η πορεία προς την αλήθεια» (Μάιος 2015) που αναφέρεται στον Πολιούχο και Προστάτη των Αργείων, Άγιο Πέτρο, το οποίο παρακολούθησε και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος, κατά την πανήγυρη του Αγίου μας.

Ομοφώνως και ομοψύχως το Διοικητικό μας Συμβούλιο εκφράζει διά του παρόντος τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους τεθλιμμένους οικείους του μεταστάντος διακεκριμένου Δασκάλου και εύχεται όπως «ὁ Κύριος τῆς δόξης κατατάξῃ τὴν ψυχὴν αὐτοῦ μετὰ τῶν Ἁγίων καὶ τῶν Δικαίων».

Άργος, 19 Ιανουαρίου 2021

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ