ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

Η δημιουργικότητα ανθίζει στα δύσκολα στο νησί των Σπετσών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. | | |
Η δημιουργικότητα ανθίζει στα δύσκολα στο νησί των Σπετσών
Μπορεί η καθημερινότητά μας να είναι δύσκολη όμως δύο καλλιτέχνες από το νησί των Σπετσών αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας σε έναν ιστότοπο ύμνο στη Δημιουργικότητα και την Τέχνη.

Ιστότοπος: evabratopoulou.com
Η καταξιωμένη συγγραφέας Άννα Τσεκούρα εμπνεόμενή από τα έργα της ζωγράφου Εύας Μπρατοπούλου, αφιέρωσε σε κάθε πίνακα τής μερικές γραμμές από τα βιβλία της. 
Οι στίχοι, στίχοι γεμάτοι δύναμη, πάθος και εικόνες, κοσμούν τα ζωγραφικά έργα και τα έργα, που αποπνέουν μυστήριο, θηλυκότητα αισθησιασμό και πνευματικότητα συνοδεύουν με μία απόκοσμη μουσικότητά τους στίχους, αφυπνίζοντας σχεδόν όλες τις αισθήσεις του θεατή. 
Η Άννα, άξια εκπρόσωπος της Ποίησης και της Λογοτεχνίας και η Εύα της Ζωγραφικής, μας καλούν να βουτήξουμε μαζί τους στα βαθύτερα νερά της Τέχνης, να γεμίσουμε εικόνες, μαγεία, σκέψεις και να αναδυθούμε στην επιφάνεια πιο δυνατοί πιο συνειδητοποιημένοι, έχοντας ανακαλύψει τους θησαυρούς που κρύβουμε μέσα μας. 
Οι ποιητικές συλλογές και τα μυθιστορήματα της συγγραφέως κυκλοφορούν από τις εκδόσεις «Αργοναύτης» και «Bookstars».
Έργα της ζωγράφου θα βρείτε εκτός από τον ιστότοπο evabratopoulou.com και στη γκαλερί Time of Art της Ελένης Σακαλή στην Κηφισιά.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ