ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

24ωρη απεργία την Τρίτη 23/2 των Νοσοκομειακών Γιατρών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:26:00 μ.μ. | | |
24ωρη απεργία την Τρίτη 23/2 των Νοσοκομειακών Γιατρών
Εικοσιτετράωρη απεργία έχει εξαγγείλει για αύριο Τρίτη 23 Φεβρουαρίου  η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) με συγκέντρωση στις 10:30 στο υπουργείο Υγείας.

Η ΟΕΝΓΕ μεταξύ άλλων διεκδικεί μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, εμβολιαστικά κέντρα στην ΠΦΥ, άμεση απεμπλοκή των νοσοκομείων από τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού, επίταξη του ιδιωτικού τομέα, ένταξη των υγειονομικών στα ΒΑΕ, αυξήσεις στους μισθούς και έγκαιρη πληρωμή του συνόλου των δεδουλευμένων εφημεριών. 

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά (ΕΙΝΑΠ).

Επίσης πανελλαδική στάση εργασίας από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 15:00 μ.μ. με συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας (10:00 π.μ.) και πορεία στο υπουργείο Υγείας, θα πραγματοποιήσει αύριο και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ). 

Στη Θεσσαλονίκη η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα γίνει στις 10:00 π.μ. στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και στην Περιφέρεια την ίδια ώρα στις ΥΠΕ.

Η ΠΟΕΔΗΝ διεκδικεί ένταξη των εργαζομένων στα νοσοκομεία στα βαρειά και ανθυγιεινά επαγγέλματα, χαρακτηρισμό θανάτου εργαζόμενου στα νοσοκομεία από κορονοϊό ως εργατικό ατύχημα, μονιμοποίηση εκτάκτων, ισχυρή δημόσια υγεία με επαρκή στελέχωση και χρηματοδότηση, αυξήσεις στους μισθούς και επαρκή μέτρα ατομικής προστασίας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ