ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Μαλτέζος: Σημαντικές εξελίξεις για την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:53:00 π.μ. | |
Μαλτέζος: Σημαντικές εξελίξεις για την Αργολίδα
Στο τελευταίο διήμερο ήταν πολύ σημαντικές οι εξελίξεις για την Αργολίδα σύμφωνα με δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζου:
 
1) Δημοπρατήθηκε το έργο της πυρόσβεσης στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών, έργο απαραίτητο σε ένα μνημείο πανανθρώπινης εμβέλειας.
 
2) Πέρασε από την Οικονομική Επιτροπή το πρακτικό της Επιτροπής για τον ανταγωνιστικό διάλογο για το ΣΔΙΤ της μαρίνας Ναυπλίου. Όπως είπε και ο Περιφερειάρχης σε δηλώσεις του σήμερα, μέσα στο 2021 ο εργολάβος θα έχει ξεκινήσει αυτό το έργο, που θα βάλει τον τουρισμό στο Ναύπλιο αλλά και σε όλη την Αργολίδα σε άλλο επίπεδο.

3) Υπογράφηκε επιτέλους η προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και των ΔΕΥΑ Άργους και Ναυπλίου με το οποίο ανάλαβε η Περιφέρεια να κατασκευάσει τον υποθαλάσσιο αγωγό διάθεσης λυμάτων του βιολογικού καθαρισμού. Με άλλα λόγια ανέλαβε η Περιφέρεια να χρηματοδοτήσει ένα έργο που ανήκει κανονικά στους Δήμους, προκειμένου να βοηθήσει να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση από την μέχρι τώρα διάθεση των λυμάτων στον Αργολικό κόλπο.
 
"Η Αργολίδα έχει ανάγκη αυτά τα έργα. Είναι ένας Νομός με τεράστιες προοπτικές που όμως έχει μείνει πίσω σε καίριους τομείς. Να σημειώσω τέλος ότι η Αργολίδα παίρνει 65 εκατομμύρια από τα 90 εκατομμύρια Ευρώ από το παλιό ΕΣΠΑ(Δερβενάκια-σύνδεση με Α-7 και τραίνο). Και όλα αυτά σε μία περίοδο δύσκολη με κορωνοιό και οικονομικές δυσχέρειες. Οργάνωση, προσπάθεια και όλα γίνονται!" τονίζει σε ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ