ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Υποστήριξη από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Αργολίδας στα αιτήματα των Νοσοκομειακών Γιατρών

Υποστήριξη από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Αργολίδας στα αιτήματα των Νοσοκομειακών Γιατρών
Το Δ.Σ. και τα μέλη του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ - ΕΦΚΑ Αργολίδας εκφράζουμε την υποστήριξη μας στα δίκαια και κρίσιμα αιτήματα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), την αλληλεγγύη μας στις αγωνιστικές της πρωτοβουλίες και την καταδίκη μας για τις διώξεις με τις οποίες η κυβέρνηση επιδιώκει να φιμώσει τη φωνή των αγωνιζόμενων υγειονομικών.

Εν μέσω πανδημίας, οι δαπάνες συνολικά για την υγεία, από τον κρατικό προϋπολογισμό, είναι μειωμένες κατά 600 εκατομμύρια €. Οι μεταβιβάσεις στον ΕΟΠΥΥ προβλέπονται μειωμένες κατά 50,6% και στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας μειωμένες κατά 39%.

Γι’ αυτό συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 23 Φλεβάρη, στις 10π.μ. έξω από το νοσοκομείο Ναυπλίου και στις 11π.μ. στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, φυσικά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μας και απαιτούμε:

· Ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με εξοπλισμό, ΜΕΘ και πραγματική επίταξη του ιδιωτικού τομέα υγείας και πρόνοιας.

· Καμία ποινική δίωξη σε βάρος συλλογικών φορέων, εργαζομένων, αγωνιστών για τη συμμετοχή τους σε κινητοποιήσεις.

Το Δ.Σ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ