ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Ρητά και ρήσεις των πρωταγωνιστών της Ελληνικής Επανάστασης στις παιδικές χαρές του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:56:00 μ.μ. | | |
Ρητά και ρήσεις των πρωταγωνιστών της Ελληνικής Επανάστασης στις παιδικές χαρές του Δήμου Ναυπλιέων
Έχοντας βάλει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει από την παιδική ηλικία και να μεταδώσει με κάθε τρόπο την ιστορία μας αλλά και τα μηνύματα αυτής, σήμερα ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ , τοποθέτησε στην παιδική χαρά της Πλατείας Καποδίστρια, πινακίδες με ρητά και ρήσεις του Κυβερνήτη μας Ιωάννη Καποδίστρια και ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης.
Ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί σε όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου Ναυπλιέων, πάντα στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Μαρία Ράλλη: Ο τόπος μας έχει ιστορία , αλλά έχει και μέλλον ...!

"Αυτό το μέλλον το χτίζουν τα παιδιά μας κι εμείς με κάθε τρόπο τους δείχνουμε την ιστορία , μέσα από την οποία παραδειγματιζόμαστε , διδασκόμαστε , δημιουργούμε , συνεχίζουμε και μέσα από το "φυτώριο της γνώσης " γεννιούνται οι ΝΕΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ !
Αισιοδοξώντας τα επιδημιολογικά δεδομένα να βελτιωθούν και να μας επιτρέψουν να πραγματοποιήσουμε όλα όσα έχουν σχεδιαστεί και το 2021 να φωτίσει και να πλουτίσει τα παιδιά μας , έτσι όπως αξίζει και στην ιστορία μας και στα παιδιά μας .
Θα ήταν παράλειψη, αν δεν ευχαριστήσουμε τον κ. Θεοδόση Σπαντιδέα , καθηγητή , συγγραφέα και πρόεδρο του Προοδευτικού Συλλόγου ο Παλαμήδης , για την επιμέλεια των κειμένων ." δηλωσε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ