ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία τον Ιανουάριο στην Περ. Πελοποννήσου

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία τον Ιανουαρίου στην Περ. Πελοποννήσου
Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 21 τραυματίστηκαν στους δρόμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου τον Ιανουάριο, σε 21 τροχαία.

Σύμφωνα με τον μηνιαίο απολογισμό δραστηριότητας των υπηρεσιών Τροχαίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, το μήνα που μας πέρασε έγιναν 4 θανατηφόρα τροχαία στα οποία σκοτώθηκαν 5 άνθρωποι. Φέτος τον Ιανουάριο συνέβησαν επίσης 3 ατυχήματα με ισάριθμους σοβαρά τραυματίες, ενώ σημειώθηκαν και 14 τροχαία ατυχήματα με 18 ελαφρά τραυματίες.


Εν τω μεταξύ, τον περασμένο μήνα συγκροτήθηκαν 473 συνεργεία ελέγχου μέθης, τα οποία έκαναν 8.477 αλκοτέστ και διαπίστωσαν 35 παραβάσεις.

Το ίδιο χρονικό διάστημα βεβαιώθηκαν, εκτός των άλλων, 1.429 επικίνδυνες παραβάσεις: 1.090 για υπερβολική ταχύτητα, 81 για κράνος, 107 για ζώνη, 5 για μη χρήση παιδικού καθίσματος, 23 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, 17 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 29 για παραβίαση σηματοδότη, 52 για ΚΤΕΟ, 5 για οδήγηση με φθαρμένα ελαστικά, 7 για αντικανονική προσπέραση και 13 για αντικανονικούς ελιγμούς.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ