ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Ουρά αυτοκινήτων στο Ναύπλιο για τεστ κορωνοϊού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:53:00 π.μ. | | |
Ουρά αυτοκινήτων στο Ναύπλιο για τεστ κορωνοϊού
Διενέργεια drive through εξέταση για τον κορωνοϊό μέσω rapid test πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΚΟΜΥ Αργολίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου με αρκετά μεγάλη συμμετοχή πολιτών που σχημάτισαν ουρές με τα αυτοκίνητα τους από νωρίς το πρωί.

Η εξέταση για όσους κατοίκους το επιθυμούσαν ήταν δωρεάν και  πραγματοποιήθηκε από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι επί της 25ης Μαρτίου, μπροστά από την Π.Υ. Ναυπλίου.
Το κλιμάκιο της ΚΟΜΥ πραγματοποίησε τα τεστ με απόλυτη ασφάλεια, εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειαστεί οι επιβάτες να κατέβουν από το όχημά τους.
Οι δημότες που επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν το τεστ επρεπε να μετακινηθούν με τον κωδικό 1 στο 13033, να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα, ενω σε κάθε αυτοκίνητο μπορούσαν να επιβαίνουν μέχρι τρία άτομα.
Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν μόνο σε όσους προσήλθαν στο χώρο με όχημα (αυτοκίνητο, μηχανή, ποδήλατο) και έπρεπε να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας κτλ)
Η ενημέρωση τους για τα αποτελέσματα γίνεται μέσω sms στο κινητό τηλέφωνο που δηλώνει ο κάθε πολίτης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ