ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Χαμηλές θερμοκρασίες στην Αργολίδα αλλά σαφώς βελτιωμένες - Ποια είναι η τάση του καιρού ως τέλη Φεβρουαρίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 π.μ. | | |

Χαμηλές θερμοκρασίες στην Αργολίδα αλλά σαφώς βελτιωμένες - Ποια είναι η τάση του καιρού ως τέλη Φεβρουαρίου (βίντεο)Χαμηλές θερμοκρασίες επικράτησαν την νύχτα της Τετάρτης και το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου στον Αργολικό κάμπο, με την πτώση του υδραργύρου ευτυχώς να μην σημειώνει την πτώση της Τρίτης.


Σαφώς καλύτερη η εικόνα των θερμοκρασιών της χθεσινής νύχτας στην Αργολίδα καθώς σύμφωνα με τον αυτόματο μετεωρολογικό σταθμό της ΕΜΥ ο υδράργυρος κινήθηκε όλο το βράδυ γύρω από το μηδέν φτάνοντας μέχρι και τους -1 βαθμούς Κελσίου.

Τι καιρό θα κάνει τον υπόλοιπο Φεβρουάριο

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου το κύμα ψύχους υποχωρεί και το Σάββατο ο καιρός θα είναι ακόμη πιο βελτιωμένος, ενώ την Κυριακή ο υδράργυρος θα φτάσει τους 15-16 βαθμούς Κελσίου.

Η αλλαγή του καιρού θα είναι καθολική από σήμερα  Πέμπτη όποτε και θα «μαλακώσει» ο καιρός, με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας κατά την εκτίμηση του Σάκη Αρναούτογλου.

Όσον αφορά την τάση του καιρού έως τα τέλη Φεβρουαρίου, η εκτίμηση του Σάκη Αρναούτογλου είναι ότι:

-στις 22-23 Φλεβάρη θα έχουμε ήπιο καιρό,

-στις 24-25 Φλεβάρη πιο ψυχρές αέριες μάζες δείχνουν να κατεβαίνουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με αυτές που επισκέφθηκαν τη χώρα μας

-στις 27-28 Φλεβάρη υπάρχει μια τάση κίνησης ψυχρών αερίων μαζών από τη Βόρεια Ευρώπη και στην Ελλάδα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ