ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Το ψέμα στο Ναύπλιο δεν έχει καθόλου ποδάρια...Αυτές οι μάσκες πέφτουν πάντα γρήγορα...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:14:00 μ.μ. | |
Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: Το ψέμα στο Ναύπλιο δεν έχει καθόλου ποδάρια...Αυτές οι μάσκες πέφτουν πάντα γρήγορα...
Λίγες ώρες μετά την τελευταία ανακοίνωση της «Επόμενης Μέρας» έρχεται ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών με την δήλωσή του να επιβεβαιώσει την «Επόμενη Μέρα» αδειάζοντας άκομψα και πανηγυρικά τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Λαμπρόπουλο:

Αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών απευθυνόμενος στον κ. Καχριμάνη πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ναυπλίου:

“......Θα του θυμίσουμε, πως με την ανάληψη των καθηκόντων του (εννοεί τον κ. Καχριμάνη) ως Πρόεδρος της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα τέλη του 2019, με τον προηγούμενο Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡΜ κ. Σκούφη με μοναδικό θέμα το χρέος της ΔΕΥΑΝ προς την ΔΕΥΑΑΡΜ, το οποίο αφορά στην λειτουργία του βιολογικού του οποίου αποκλειστική διαχειρίστρια είναι η ΔΕΥΑΑΡΜ. “

Και αντί να τους καταγγείλει ο κ. Λαμπρόπουλος γράφει:

«Ως προς το μείζον θέμα της ρύπανσης της θαλάσσιας και χερσαίας ζώνης από τα απόβλητα του βιολογικού η παρούσα δημοτική αρχή (εννοεί του Ναυπλίου) φέρει ακέραια την ευθύνη στο μέτρο που της αναλογεί καθώς όφειλε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα αποτροπής της.....»

Το μικροπολιτικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον του Δήμου. Ανήκουστο!

Τι άλλο να γράψει κανείς για τούτο δω που μας συμβαίνει!

Ο πρόεδρος της επιχείρησης του Άργους λέει ότι αποκλειστικοί διαχειριστές του βιολογικού είναι αυτοί! Και ω του θαύματος ο ανεξάρτητος (δεν τον λες...) δημοτικός σύμβουλος από το Ναύπλιο λέει ότι υπεύθυνοι για την κακή λειτουργία του βιολογικού και για την εγκληματική μόλυνση του περιβάλλοντος είναι η επιχείρηση του Ναυπλίου και η δημοτική αρχή του Ναυπλίου!

Γιατί δεν καταγγέλλει τη ΔΕΥΑ ΑΡΜ τον αποκλειστικό διαχειριστή της εγκατάστασης ο ανεξάρτητος (δεν τον λες...) δημοτικός σύμβουλος από το Ναύπλιο;

Γιατί προσπαθεί να ρίξει ευθύνες στο Δήμο του που ο λαός τον έταξε να εκπροσωπεί και να υπερασπίζεται και στη ΔΕΥΑ Ναυπλίου η οποία καμία σχέση δεν έχει με τη διαχείριση του βιολογικού;

Πως να χαρακτηρίσει κάποιος τούτη εδώ την ενέργεια του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου;

Πώς να την εξηγήσει;

Τι κίνητρο να της δώσει;

Είναι προφανές πως ότι γράψαμε στις προηγούμενες ανακοινώσεις μας ισχύει στο ακέραιο και θα πληροφορήσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι στο Ναύπλιο το ψέμα δεν έχει καθόλου ποδάρια....

ΥΓ1: Για να κρίνεις χρειάζεται στοιχειώδης γνώση. Όταν δεν ξέρεις ούτε τον τρόπο διοίκησης του βιολογικού ούτε ποιος το διαχειρίζεται τότε καλύτερα να μη μιλάς.

ΥΓ2: Οι αποκλειστικοί διαχειριστές καλούνται αντί να κουνάνε το δάχτυλο να ζητήσουν μία τεράστια συγγνώμη για το περιβαλλοντικό έγκλημα και να απολογηθούν λέγοντας και ποιά μέτρα πήραν από το γεγονός μέχρι σήμερα.

Δελτίο τύπου
Ναύπλιο Επόμενη Μέρα
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ