ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Δ. Καμπόσος: Οι βιομηχανίες χυμοποιείας οφείλουν να έχουν βιολογικούς και να τους λειτουργούν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:15:00 μ.μ. | | | |
Δ. Καμπόσος: Οι βιομηχανίες χυμοποιείας οφείλουν να έχουν βιολογικούς και να τους λειτουργούν
"Επειδή θέλω να ξεκαθαρίζω τα πράγματα όταν κάποιοι προσπαθούν να τα μπερδέψουν προς όφελός τους και όχι προς όφελος όλων:

Δεν επιθυμούμε να πλήξουμε τους χυμοποιούς ΑΛΛΑ απαιτούμε να λειτουργούν κανονικά τους βιολογικούς τους, ώστε να μην ρυπαίνουν τον Αργολικό κόλπο!

Σε λύματα που εξέρχονται από τις βιομηχανίες και εισέρχονται στον Βιολογικό Άργους-Ναυπλίου, οι τιμές του COD φτάνουν και τα 7910mg/l όταν το όριο είναι 1500!!!Οι βιομηχανίες χυμοποιείας ΟΦΕΙΛΟΥΝ να έχουν βιολογικούς και να τους λειτουργούν!!

Μετά απο ελέγχους και με στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν περίτρανα τον βαθμό ρύπανσης απο τα χυμοποιεία ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ προσφύγαμε στον εισαγγελέα και στην Περιφέρεια η οποία είναι η ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΧΥΜΟΠΟΙΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ!" τόνισε σε σημερινή του παρέμβαση ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος δίνοντας μάλιστα στην δημοσιότητα και τους πίνακες με τις πρόσφατες μετρήσεις των χυμοποιείων της Αργολίδας.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ