ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Επιστολή παραίτησης του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Αργολίδας Γιώργου Κατσούρη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:02:00 π.μ. | | |
Επστολή παραίτησης του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Αργολίδας Γιώργου Κατσούρη
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνω ότι χθες Τετάρτη 3-2-2021 κατέθεσα όπως άλλωστε είχα δεσμευτεί, την παραίτησή μου από τη θέση του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Αργολίδας, συντασσόμενος με την απόφαση της παράταξής μου (Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.) και της Δ.Ο.Ε. 

Το μεγαλειώδες 95% της ΑΠΟΧΗΣ των εκπαιδευτικών στις εκλογές -παρωδία- της 7ης Νοεμβρίου 2020, δεν άφησε κανένα περιθώριο νομιμοποίησης της διαδικασίας.

Με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας που δεν αποδέχτηκε το αίτημα της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ για εξάμηνη παράταση θητείας των αιρετών, λόγω ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, ο θεσμός του Αιρετού μένει εκτός υπηρεσιακών συμβουλίων για τα επόμενα δύο χρόνια με ότι αυτό συνεπάγεται.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Έπειτα, από τέσσερα χρόνια ως αιρετός εκπρόσωπος θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς τους εκπαιδευτικούς της Π.Ε. Αργολίδας και την παράταξή μου Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε για τη δυνατότητα που μου δώσατε να υπηρετήσω τον κλάδο ως εκπρόσωπός σας, στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Πιστεύω ότι με τη στάση μου, τις ενέργειες και τη συμπεριφορά μου, λειτούργησα ως αιρετός όλων των συναδέλφων με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας. Παραμένω δίπλα σας ως μέλος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Αργολίδας και είμαι στη διάθεσή σας για ό, τι χρειαστείτε.

Σας ευχαριστώ για τη σχέση εμπιστοσύνης που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Γιώργος Κατσούρης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ