ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Για "πολιτική ρύπανση" κάνει λόγο ο Πέτρος Διολιτσης απαντώντας στην αντιπολίτευση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:19:00 μ.μ. | | | |
"H «πολιτική ρύπανση» της αντιπολίτευσης της οποίας προΐσταται ο πρώην επί 8ετίας αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κλιμακώνεται με τις συνήθεις τακτικές του, λασπολογώντας μέσω διαδικτύου." αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Πρόεδρος της ΔΑΥΑΑΡΜ Πέτρος Διολίτσης.

Ο κ. Διλίτσης συνεχίζει "Βέβαια αποφεύγει τεχνηέντως να αναφερθεί στο χρέος του Ναυπλίου προς την ΔΕΥΑΑΡΜ λες και το 1.091.201,70 ευρώ είναι αμελητέο! (Δεν ενδιαφέρεται η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου Άργους Μυκηνών;)

Όσο εκείνοι κώφευαν «στρογγυλοκαθήμενοι» στις θέσεις τους, για το μείζον θέμα της παροχέτευσης των λυμάτων των βιομηχανιών στον Αργολικό, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Άργους Μυκηνών διενεργούσε και διενεργεί διαρκείς και προληπτικούς ελέγχους και επιβάλλει υπέρογκα πρόστιμα όταν διαπιστώνεται παρανομία.

Είναι εκείνοι που με την πρόσφατη αντισυμβατική και παράνομη συμπεριφορά των Βιομηχανιών χυμοποιείας διέδιδαν στους πορτοκαλοπαραγωγούς πως ο Δήμαρχος είναι υπεύθυνος για το κλείσιμο των χυμοποιείων εν καιρώ παραγωγής και όχι εκείνοι που στέλνουν ανεπεξέργαστα τα λύματα στον βιολογικό μας.

Αποσιωπούν όλες μας τις ενέργειες, τους ελέγχους και τα πρόστιμα στους παρανομούντες!

Αποσιωπούν και δεν παίρνουν θέση για την διεκδίκηση του χρέους του 1εκατομμυρίου από την ΔΕΥΑ Ναυπλίου λες και τα χρήματα αυτά δεν αφορούν τους δημότες του Δήμου Άργους Μυκηνών και την εύρυθμη λειτουργία του βιολογικού.

Λειτουργούν ως προπέτες και μη έχοντας κανένα στοιχείο ή αποτέλεσμα μέτρησης των υδάτων του Αργολικού κόλπου προβαίνουν για άλλη μια φορά σε συκοφαντίες!

Τους απαντώ πως όσο εσείς κατείχατε θέσεις εξουσίας και παρακολουθούσατε από τα γραφεία σας, εμείς δεν υπολογίσαμε και δεν υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος και θα εφαρμόσουμε για άλλη μια φορά το νόμο (όπως κάναμε και στο παρελθόν) και θα επιβάλλουμε όχι μόνο την επιβολή νέου προστίμου σε όσους δεν συμμορφώνονται αλλά και την διακοπή της σύνδεσης ώστε να μην παροχετεύει καμία βιομηχανία παράνομα τα λύματά της!

Υ.Γ. Προς επιβεβαίωση των λεγομένων μου παραθέτω μηνυτήρια αναφορά του προηγούμενου προέδρου της ΔΕΥΑΑΡΜ Παναγιώτη Σκούφη."

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ
Πέτρος Διολίτσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ