ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Διοργάνωση Διαδικτυακής Ημερίδας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:42:00 π.μ. | |
Διοργάνωση Διαδικτυακής Ημερίδας από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σάς προσκαλεί σε Διαδικτυακή Ημερίδα, με θέμα: «Η προστασία των ευάλωτων ομάδων στη διαχείριση των ψυχικών επιπτώσεων της πανδημίας - Η συμβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού»την Τετάρτη24 Φεβρουαρίου 2021, από τις 15:00 έως τις 18:30 με απευθείας μετάδοση των ομιλιών σε πραγματικό χρόνο.

Στόχος της Ημερίδας είναι η ψυχική διαχείριση των αρνητικών συνεπειών του COVID-19 και η συμβολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ως φορέα προστασίας και υποστήριξης του πληθυσμού κατά την περίοδο της πανδημίας.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://events.confio.gr/ees-prostasia-eualotwn-omadwn/ έως την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, προκειμένου να τους σταλούν οι σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή τους, η οποία θα είναι δωρεάν .

Σε περίπτωση που απαιτείται οποιαδήποτε βοήθεια σχετικά με την εγγραφή και τη διαδικασία συμμετοχής παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στη Διεύθυνση Τύπου στα τηλέφωνα 210 36 09 825 και 210 36 42 319.***
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ