ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Στον Εισαγγελέα Ναυπλίου ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών για την ρύπανση στον Αργολικό (βίντεο)

Στον Εισαγγελέα Ναυπλίου ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών για την ρύπανση στον ΑργολικόΣτην Εισαγγελία Ναυπλίου προσήλθε το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών Πέτρος Διολίτσης.

Ο κύριος Διολίτσης μετά και την ολοκλήρωση της έρευνας από την ΔΕΥΑ-ΑΡΜ και τις σχετικές αναλύσεις των δειγμάτων που λήφθηκαν από τον βιολογικό για το θέμα που αφορά τα χυμοποιεία και την ρύπανση που προκλήθηκε στον Αργολικό κόλπο, προσήλθε στον Εισαγγελέα Ναυπλίου και γνωστοποίησε την καταγγελία των συμβάσεων της ΔΕΥΑ-ΑΡΜ με τα χυμοποιεία, απόφαση που λήφθηκε στο χθεσινό Δ.Σ. Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Άργους Μυκηνών.Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Διολίτση, πλέον δεν υφίστανται συμβάσεις του βιολογικού με τις επιχειρήσεις των χυμοποιείων και η διάθεση των αποβλήτων τους ειναι παράνομη και εναπόκειται στην δικαιοσύνη το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.

Ο κύριος Διολίτσης αναφέρθηκε και στα δείγματα που ελήφθησαν τα οποία υπερβαίνουν κατά πολύ τα όρια τα οποία μπορεί ο βιολογικός καθαρισμός να δεχθεί.

Δείτε παρακάτω το  βίντεο με τις δηλώσεις του κυρίου Διολίτση:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ