ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ναυπλίου: Οι τοπικιστικές και ανταγωνιστικές συμπεριφορές βλάπτουν σοβαρά την υγεία

Αγαπητοί συνάδελφοι του Σωματείου Εργαζομένων της Ν.Μ. Άργους, είμαστε υποχρεωμένοι να τοποθετηθούμε στην από 11.02.2021 Ανακοίνωσή σας, διότι υπάρχει διαστρέβλωση της πραγματικότητας. 


Η Ν.Μ Ναυπλίου και η Ν.Μ. Άργους είναι Διασυνδεόμενα Νοσοκομεία με Κοινή Διοίκηση τα τελευταία εννιά χρόνια και με μηνιαίο εφημεριακό καθεστώς τουλάχιστον δεκατρείς και δεκαεπτά μέρες αντίστοιχα. 

Οι εργαζόμενοι της Ν.Μ. Ναυπλίου με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και μοναδικό γνώμονα την ασφαλέστερη και πληρέστερη υγειονομική κάλυψη των πολιτών της Αργολίδας, διεκδικούσαμε, διεκδικούμε και θα διεκδικούμε την ισότιμη και παράλληλη ανάπτυξη των δύο Νοσηλευτικών Μονάδων του Νομού μας. 

Ως εκ τούτου δεν επιτρέπονται οι τοπικιστικές και ανταγωνιστικές συμπεριφορές διότι βλάπτουν σοβαρά την υγεία. 


Επισυνάπτεται η ανακοίνωσή σας.

Ναύπλιο, 15.02.2021

Το Δ.Σ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                     

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Σωματείο Εργαζομένων Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους: Ζητάμε άμεσα ικανές, στοχευμένες προσλήψεις 


Διαβάζοντας την ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ, με έκπληξη διαπιστώσαμε την πρόθεση της τελευταίας να στελεχώσει με 7 επιπλέον ιατρούς την Ν.Μ. Ναυπλίου και με μόλις 3 ιατρούς την Ν.Μ. Άργους.

Η Ν.Μ. Άργους βρίσκεται σε καθεστώς γενικής εφημερίας περίπου τις διπλάσιες ημέρες από την Ν.Μ. Ναυπλίου, ενώ στην πρώτη λειτουργούν νευραλγικές κλινικές όπως καρδιολογική μονάδα εμφραγμάτων, ουρολογική, ψυχιατρική και ορθοπεδική κλινική, μονάδα τεχνητού νεφρού και μονάδα αιμοδοσίας, τμήματα τα οποία δεν υφίστανται στην Ν.Μ. Ναυπλίου.

 Με βάση τα παραπάνω, το σωματείο εργαζομένων της Ν.Μ. Άργους θεωρεί τουλάχιστον εμπαικτική και διοικητικά άστοχη την ενέργεια πρόσληψης μόλις 3 ιατρών, δεδομένης και της επιβαρυμένης κατάστασης που έχει προκύψει λόγω της πανδημίας που διανύουμε και λόγω του μεγάλου μέρους συνταξιοδότησης ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού του νοσοκομείου μας.

   Ζητάμε άμεσα ικανές, στοχευμένες προσλήψεις σε οργανικές και μη θέσεις προκειμένου να έχουμε την ενδεδειγμένη και ασφαλή εφημέρευση της νοσηλευτικής μας μονάδας. 


Η πρόεδρος Ζήση Κωνσταντίνα

Η γραμματέας Παπαμιχαλοπούλου Κωνσταντίνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ