ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Προθεσμία έλαβε ο Δημήτρης Λιγνάδης για να απολογηθεί την Τετάρτη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. |
Προθεσμία έλαβε ο Δημήτρης Λιγνάδης για να απολογηθεί την Τετάρτη
Την Τετάρτη θα επανέλθει στην Ευελπίδων ο κατηγορούμενος για βαριές πράξεις σεξουαλικής βίας ο Δημήτρης Λιγνάδης μετά από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε για την απολογία του.
Ο επιφανής καλλιτέχνης οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο λίγο πριν τις 10 το πρωί συνοδευόμενος από τρεις αστυνομικούς με πολιτικά και φορώντας χειροπέδες καθώς από χθες το βράδυ τελεί υπό κράτηση μετά το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εναντίον του.

Η διαδικασία ενώπιον των δικαστικών αρχών πλέον εκκίνησε για τον καλλιτέχνη ο οποίος αφού απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή θα αναμένει την απόφαση Ανακρίτριας και Εισαγγελέα που θα κρίνουν με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά πράξεων και δράσης αν θα οδηγηθεί ή όχι στην φυλακή ως ύποπτος φυγής ή ως ύποπτος διάπραξης νέων αδικημάτων.

Ο πελάτης του αρνείται όλα όσα ακούγονται δήλωσε νωρίτερα ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη Νίκος Γεωργουλέας έξω από την ΓΑΔΑ.

Μετά το ένταλμα ανέφερε ο κ. Γεωργουλέας «προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές» κάτι που όπως ανέφερε το έκανε και το απόγευμα όταν «προσήλθε και πάλι αυτοβούλως και έθεσε εαυτόν στη διάθεση των αρχών».

«Θα προσαχθεί ενώπιον της κυρίας ανακρίτριας, θα λάβουμε τη δικογραφία και θα μελετήσουμε τα αντίγραφα. Εξ όσων γνωρίζω η κατηγορία είναι για βιασμό. Αρνείται όλες αυτές τις κατηγορίες», ανέφερε ο κ. Γεωργουλέας και τόνισε πως όλα αυτό το διάστημα ο Δ.Λιγνάδης ήταν στην Αθήνα.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ