ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Για έλλειμμα δημοκρατίας στον Δήμο Ερμιονίδας κάνει λόγο ο Τάσος Τόκας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 μ.μ. | |
Γιο έλλειμμα δημοκρατίας στον Δήμο Ερμιονίδας κάνει λόγω ο Τάσος Τόκας
"Δυστυχώς αλλά η υποβάθμιση της δημοκρατικής λειτουργίας στον Δήμο Ερμιονίδας καλά κρατεί!!

Παρά, λοιπόν, τις προσπάθειες μου, τόσο προς τον Δήμαρχο Ερμιονίδας αλλά και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ( τηλεφωνικά και κατ΄ιδίαν) να ενημερώνομαι ως Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ για τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής αλλά και των Νομικών Προσώπων του Δήμου Ερμιονίδας ( Λιμενικό Ταμείο, Ν.Π. Κοινωνικής Πρόνοιας κ΄Αλληλεγγύης, κ.λ.π.), λόγω μη συμμετοχής σε αυτά μελών της παράταξής μου, δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα σχεδόν τίποτα 1,5 χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής( μόνο η ΔΕΥΑΕΡ μας ενημερώνει για τις συνεδριάσεις ).

Και αν υποθέσουμε ότι κάποιοι δεν κάνουν σοβαρά τη δουλειά τους και δεν τηρούν τα δέοντα, πρέπει να τους ενημερώσουμε ότι οι συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και όλων των Νομικών προσώπων είναι δημόσιες και πρέπει να ενημερώνονται όχι μόνο οι δημοτικές παρατάξεις αλλά και οι δημότες. Έπρεπε λοιπόν στο επίσημο site του Δήμου Ερμιονίδας να ανεβαίνουν όλες οι Προσκλήσεις των σχετικών συνεδριάσεων, κάτι που δεν γίνεται, όπως γίνεται σε όλους τους άλλους δήμους, !!! Η ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας δεν υπάρχει για προβολή μόνο των έργων της δημοτικής αρχής, αλλά και για ενημέρωση.

Το να γνωρίζουν οι παρατάξεις και οι δημότες τα θέματα που συζητούνται στις διάφορες συνεδριάσεις είναι υποχρέωση των διοικούντων και όχι υποκειμενικό δικαίωμα της δημοτικής αρχής.


Τάσος Τόκας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας
Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ