ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ύψωσαν τα λάβαρα της επανάστασης στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:06:00 μ.μ. | | |
Ύψωσαν τα λάβαρα της επανάστασης στο Ναύπλιο
Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ, να αναρτηθούν σημαίες με πρόσωπα και θεματικές της Ελληνικής Επανάστασης, σε όλα τα δημοτικά κτίρια και υπηρεσίες, με αφορμή τον εορτασμό για τα Διακόσια Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, σήμερα τοποθετήθηκαν λάβαρα του απελευθερωτικού αγώνα στον κεντρικό κόμβο του Ναυπλίου στην Ενδεκάτη.
Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση που τιμά την τόλμη των ηρώων του κράτους και που από σημερα θα κοσμούν την είσοδο της Πρώτης Πρωτεύουσας του Ελληνικού Κράτους.
Να υπενθυμίσουμε οτι ο ΔΟΠΠΑΤ έχει διανείμει σημαίες και σε όλους τους προέδρους των δημοτικών ενοτήτων και τοπικών διαμερισμάτων , σε πολιτιστικούς φορείς - συλλόγους και στα σχολεία του Δήμου , προκειμένου να τις αναρτήσουν στα κτίρια τους, αποδίδοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στους ήρωες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας.
Συμφωνα με πληροφορίες ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Ναυπλιέων ετοιμάζει για τον Μάρτιο σειρά πρωτοβουλιών για να τιμήσει την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ