ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ανδριανός για Μενδώνη: Η καλύτερη απάντηση είναι το ήθος της και η αξία του έργου της

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:50:00 μ.μ. | |
Ανδριανός για Μενδώνη: Η καλύτερη απάντηση είναι το ήθος της και η αξία του έργου της
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός προχωρησε στην ακόλουθη δηλωση για την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη:

Η Λίνα Μενδώνη προσφέρει πολλά και σημαντικά στον τομέα του ελληνικού πολιτισμού. Από την περίοδο της θητείας μου στο Υπουργείο Πολιτισμού αλλά και μέχρι σήμερα, με τις γνώσεις, την εμπειρία και την εργατικότητα της παράγει ουσιαστικό αποτέλεσμα, δίνοντας, συχνά με καίριες προσωπικές παρεμβάσεις, λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα όπως, σε ό,τι αφορά την Αργολίδα, για την ολοκλήρωση μεταξύ άλλων των έργων στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Άργους, στο Μπούρτζι, στην Επίδαυρο.

Στην συντονισμένη επίθεση που δέχεται αυτές τις ημέρες, όσοι συνεργαστήκαμε μαζί της γνωρίζουμε ότι η καλύτερη απάντηση είναι το ήθος της και η αξία του έργου της.

Καμία σκιά στη διαλεύκανση κάθε καταγγελίας κακοποίησης. Όλα πρέπει να βγουν και να βγαίνουν στο φως και οι ένοχοι να τιμωρηθούν από τη δικαιοσύνη. Ταυτόχρονα όμως, η προσπάθεια κάποιων να αποκομίσουν μικροκομματικά οφέλη με λάσπη στον ανεμιστήρα δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Γιάννης Ανδριανός
Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ