ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση παραίτησης του Αντώνη Ντέμου από μέλος του ΠΥΣΠΕ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:46:00 π.μ. | | | |
Ανακοίνωση παραίτησης του Αντώνη Ντέμου από μέλος του ΠΥΣΠΕ Αργολίδας
Συναδέλφισσες-φοι

Τηρώντας την υπόσχεση που σας έδωσα προεκλογικά και σεβόμενος πάνω απ΄όλα την θέληση των συναδέλφων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας που απείχαν σε ποσοστό 98,20%, από τις ψευτοεκλογές των αιρετών της 7ης Νοεμβρίου 2020,καθώς και τις αποφάσεις της Δ.Ο.Ε. και του Δ.Σ. του Συλλόγου Αργολίδας, υπέβαλα την παραίτησή μου από μέλος του ΠΥΣΠΕ Αργολίδας.

Ολοκληρώνεται με αυτό το τρόπο μια 12 χρονη χωρίς διακοπή θητεία μου ως αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Αργολίδας (εκλέγομαι συνεχώς αιρετός από το 2008) .Σε όλες τις θέσεις που υπηρέτησα και υπηρετώ ακόμα, όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης σας, λειτουργώντας ως Αιρετός όλων σας, χωρίς καμία απολύτως διάκριση.

Η Υπουργός Παιδείας προχώρησε και ολοκλήρωσε το Σχέδιο της, που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2020 με τις ¨επιλογές¨ προσωρινών Διευθυντών εκπαίδευσης, έχοντας ως τελικό στόχο την κατάργηση των αιρετών και την αντικατάστασή τους με διορισμένα μέλη, με δοτούς, κομματικούς φίλους.

Στην ιστορία των εκατό ετών του θεσμού ,άλλες δύο φορές είχαμε κατάργησή του ,στις δικτατορίες του Μεταξά (1936) και των συνταγματαρχών (1967) . Σημαντική όμως ευθύνη για την όλη αρνητική εξέλιξη φέρει και το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με τους επιπόλαιους χειρισμούς του, την ανικανότητά του να ερμηνεύσει και να αντιμετωπίσει τις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης της Ν.Δ.

Θα είμαι μαζί σας ,θα είμαι ο Αιρετός σας, θα διεκδικώ και θα προωθώ τα προσωπικά και συλλογικά σας αιτήματα ,θα σας ενημερώνω για όλα τα θέματα των υπηρεσιακών μεταβολών και με την ιδιότητα του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

Δικός σας πάντα Αντώνης Ντέμος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ