ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Η αστυνομία ανέλαβε την διερεύνηση της "καταγγελίας" για απόπειρα αρπαγής ανήλικης στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:33:00 π.μ. | | | | |
Η αστυνομία ανέλαβε την διερεύνηση της καταγγελίας για απόπειρα αρπαγής ανήλικης στο Ναύπλιο
Την διερεύνηση του πρωτόγνωρου για τα δεδομένα του Ναυπλίου περιστατικού, απόπειρας όπως καταγγέλθηκε στα social media, αρπαγής ανήλικης κοπέλας, το μεσημέρι της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου, ανέλαβε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία που πήρε μεγάλη έκταση στα social media, το ανήλικο κορίτσι επέστρεφε από το σχολείο του και στο ύψος του Στρατοπέδου Ναυπλίου επί της οδού Αγίου Αδριανού, ένα λευκό βαν την πλησίασε και άγνωστος δράστης, μελαχρινός, με μάσκα και κόκκινα μάτια, όπως πρόλαβε να δει η κοπέλα, της ζήτησε με επιτακτικό ύφος να μπει μέσα.

Η ανήλικη μαθήτρια αντέδρασε άμεσα και τράπηκε σε φυγή και τρέχοντας απομακρύνθηκε από το σημείο.

Όπως είναι φυσικό μια τέτοια καταγγελία στα social media προκάλεσε την έντονη ανησυχία γονιών στην περιοχή του Ναυπλίου και όχι μόνο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες σήμερα το πρωί,  αξιωματικός της Ασφάλειας ανέλαβε να διερευνήσει τις καταγγελίες οι οποίες αναπαράχθηκαν και από μάσα ενημέρωσης, καλώντας για καταθέσεις όλους όσοι μπορεί να γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση, ενώ η έρευνα εξετάζει και την πιθανότητα αν κάμερες ασφαλείας από γειτονικά κτίρια ή επιχειρήσεις έχουν καταγράψει κάτι από το συμβάν.

Οι υπόθεση αντιμετωπίζεται από την αστυνομία με ιδιαίτερη προσοχή καθώς το περιστατικό αφορά ανήλικο παιδί και δεν θα προβεί σε ανακοινώσεις αν πρώτα δεν διαλευκανθεί η υπόθεση.

     

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ