ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Γ.Γκιόλας: Να παραμείνουν και να ενδυναμωθούν τα καταστήματα των ΕΛΤΑ στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:54:00 μ.μ. | | |
Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. των ΕΛ.ΤΑ. κ. Γριβέα απέστειλε ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Γιάννης Γκιόλας ζητώντας την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας των δύο καταστημάτων των ΕΛΤΑ στην περιοχή Ερμιονίδας.


Στην επιστολή τονίζεται και η αναγκαιότητα ενδυνάμωσής των σε προσωπικό για την βελτίωση της εξυπηρέτησης ολόκληρης της περιοχής.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:

Προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ΕΛΤΑ

Κε Πρόεδρε,

Θέλω να επιστήσω την προσοχή σας στο θέμα της αναγκαίας στήριξης και ενδυνάμωσης των καταστημάτων των ΕΛΤΑ Κρανιδίου και Ερμιόνης στο Δήμο Ερμιονίδας.

Οι λόγοι που επιβάλουν την αναγκαιότητα αυτή είναι πολυπαραγοντικοί, προφανείς και εύλογοι:

Α. Ο Δήμος Ερμιονίδας είναι απομακρυσμένος στην ανατολική άκρη της Π.Ε. Αργολίδας και απέχει 75 περίπου χιλιόμετρα από το Ναύπλιο και 170 χιλιόμετρα από την Αθήνα, με δύσκλη και αραιή οδική και ακτοπλοική επικοινωνία με το κέντρο.

Β. Εν τούτοις αποτελεί ένα δυναμικό και αυξανόμενο τουριστικό προορισμό που φιλοξενεί την καλοκαιρινή περίοδο σχεδόν τετραπλάσιο πληθυσμό προς τους μόνιμους κατοίκους που απαριθμούν περί τις 13.500.

Γ. Επιπροσθέτως διαθέτει πολλές και μεγάλες τουριστικές, εμπορικές, βιοτεχνικές και κατασκευαστικές επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη των ποικίλων υπηρεσιών των ΕΛΤΑ.

Δ. Ταυτοχρόνως και ως αγροτοκτηνοτροφική περιοχή και έχοντας αρκετούς συνταξιούχους κυρίως του ΟΓΑ, αλλά και σε άλλες μονάδες του ΕΦΚΑ, που διαμένουν στις οκτώ(8) Τοπικές Κοινότητες του Δήμου αλλά και σποραδικά σε διάσπαρτους οικισμούς, οι οποίοι έχουν την ανάγκη λήψης των συντάξεών τους.

Συνεπώς, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι περιγραφείσες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, σας καλούμε να μεριμνήσετε ώστε να εξακολουθήσει η απρόσκοπτη λειτουργία των δύο υπαρχόντων καταστημάτων, Κρανιδίου και Ερμιόνης με το επαρκές προσωπικό για την άρτια και ποιοτική εξυπηρέτηση της Ερμιονίδας.

Ναύπλιο
Γιάννης Γκιόλας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ