ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Λάθος η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα test στον Ίναχο Αργολίδας - Στο Ναύπλιο τα θετικά κρούσματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. | | | | |
Λάθος η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα test στον Ίναχο Αργολίδας - Στο Ναύπλιο τα θετικά κρούσματα
Ένα λάθος στα αποτελέσματα του ΕΟΔΥ που αφορούσαν τα rapid test που διενεργήθηκαν την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου από κλιμάκια της ΚΟΜΥ Αργολίδας σε Ναύπλιο, Ίναχο και Μύλους δημιουργησε μεγάλη αναστάτωση και προκάλεσε την αντίδραση κατοίκων στον Ίναχο, καθώς παρουσιάζονταν στοιχεία τα οποία δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα και που αναπαράχθηκαν από το σύνολο των ηλεκτρονικών μέσων της χώρας.

Το λάθος στην ανακοίνωση του ΕΟΔΥ προκάλεσε την δυσπιστία των κατοίκων απέναντι στον Οργανισμό που επικοινώνησαν μαζί μας για να διερευνήσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σήμερα το πρωί ήρθαμε σε επαφή με τους αρμόδιους του ΕΟΔΥ και τελικά διαπιστώθηκε πως έχει γίνει λάθος στην αναγραφή των αποτελεσμάτων και τα σωστά είναι:

ΠΕ Αργολίδας: Ναύπλιο
Πραγματοποιήθηκαν 120 τεστ και προέκυψαν 2 θετικά (1,15%). Αφορούν έναν άνδρα και μια γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 33 έτη.

ΠΕ Αργολίδας: Πλατεία Ιναχου, Άργος
Πραγματοποιήθηκαν 54 rapid test και ήταν όλα αρνητικά

ΠΕ Αργολίδας: Πλατεία Μύλοι, Άργος
Πραγματοποιήθηκαν 26 rapid test, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Επομένως τελικά τα δυο θετικά κρούσματα εντοπίσθηκαν στα rapid test που έγιναν στην πόλη του Ναυπλίου (στην Πέργκολα).

Τέτοια λάθη έχουν συμβεί και στο παρελθόν και επιδεινώνουν την δυσπιστία των πολιτών απέναντι στις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, αφήνοντας έκθετα και τα μέσα ενημέρωσης που και αυτά δεν εχουν άλλη πηγή επίσημης πληροφόρησης και ένα λάθος σε ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας το επωμίζονται και γίνονται δέκτες σκληρής κριτικής από τους αγανακτισμένους από την όλη κατάσταση της πανδημίας πολίτες.

Φώτο αρχείου



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ