ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Πρόγνωση του καιρού μέχρι την Δευτέρα 22/3 - Σε άνοδο η θερμοκρασία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:43:00 π.μ. | |
Πρόγνωση του καιρού μέχρι την Δευτέρα 22/3 - Σε άνοδο η θερμοκρασία
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν σήμερα Πέμπτη 17 Μαρτίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές και εκ νέου από τις βραδινές ώρες.


Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο σποραδικές καταιγίδες.

Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά από το μεσημέρι.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοδυτικοί στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα βόρεια
ηπειρωτικά.

Η πρόγνωση του καιρού τις επόμενες μέρες

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-03-2021
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στην ανατολική και τη νότια νησιωτική χώρα όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση του καιρού. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Οι άνεμοι στα ανατολικά και νότια πελάγη θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, γρήγορα όμως θα εξασθενήσουν. Στα υπόλοιπα θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία θα γίνουν νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση ενισχυόμενοι τη νύχτα στο Ιόνιο σε 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-03-2021
Στα δυτικά και βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα δυτικά και νότια.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21-03-2021
Στα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα, γενικά αίθριος καιρός με παροδικές νεφώσεις από το απόγευμα.
Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα πελάγη 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-03-2021

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.
Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και τα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ