ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Αργολίδα: 900 κρούσματα κορωνοϊού έδειξε νέα μέτρηση στα λύματα σε Άργος και Ν. Κίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:51:00 μ.μ. | | |
Αργολίδα: Νέα μέτρηση στα λύματα σε Άργος και Ν. Κίο έδειξαν 900 κρούσματα κορωνοϊού
Εντείνεται η ανησυχία για την πορεία της πανδημίας στον Δήμο Άργους Μυκηνών αλλά και όλη την Αργολίδα, από τα πρόσφατα ευρήματα των μετρήσεων στα λύματα που καταλήγουν στον Βιολογικό Καθαρισμό Άργους – Ναυπλίου.

Σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Άργους Μυκηνών Πέτρο Διολίτση, ανιχνεύθηκε, μετά από  μετρήσεις που έγιναν στις 12 Μαρτίου, πολύ υψηλό ιικό φορτίο στα λύματα που αφορούν την πόλη του Άργους και της Νέας Κίου καθώς οι αναλύσεις έδειξαν τις 16.000 μονάδες το ιικό φορτίο, με το όριο να είναι στις 2.000 μονάδες, ενώ η προηγούμενη μέτρηση είχε δείξει 3.730 μονάδες.

Ο κύριος Διολίτσης ανέφερε πως με ενημέρωση που είχε από το εργαστήριο και συμφωνα το μαθηματικό μοντέλο που χρησιμοποιείται διεθνώς, υπολογίζεται πως αυτές οι μετρήσεις μεταφράζονται σε 900 φορείς ή ασθενείς του κορωνοϊού, νούμερο αρκετά αυξημένο από την προηγούμενη μέτρηση και κάλεσε τους δημότες να τηρούν τα μέτρα καθώς η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση. 

Να τονίσουμε πως οι μετρήσεις έγιναν στον αγωγό Άργους και Νέας Κίου που καταλήγει στον βιολογικό, ενώ δεν ειναι συνδεδεμένος όλος ο Δήμος στο δίκτυο, που σημαίνει πως τα κρούσματα είναι σιγουρα παραπάνω.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ